Broj obolelih raste- COVID ambulanta u Ivanjici radiće non-stop

COVID ambulanta u ivanjičkom Domu zdravlja od danas radiće dvadeset četiri časa. Zbog velikog broja sugrađana koji se javljaju sa simptomima sličnim virusu COVID 19, pojačan je rad ove ambulante koja se nalazi u zgradi ATD-a.

Mole se pacijenti da bez preke potrebe ne dolaze u Dom zdravlja već da se o terapiji telefonski dogovore sa izabranim lekarom. Takođe, pacijenti koji imaju povišenu temperaturu i druge respiratorne probleme ne treba da dolaze u Hitnu službu već u COVID ambulantu.

Apeluje se na Ivanjičane da se pridržavaju mera zaštite jer je evidentno da broj obolelih raste iz dana u dan.il-ambulanta Broj obolelih raste- COVID ambulanta u Ivanjici radiće non-stop

You may also like...

2 Responses

  1. Bane kaže:

    Trazite testove koji su ispravni a ne ove gde je svako negativan i gde tek treci test u Ca pokaze da je neko pozitivan,a za to vreme ta ista osoba zarazi jos na hiljadu ljudi u nadi da nije zarazen!

  2. Rale kaže:

    A testova nema ….nema ni jedan jedini test…Sta ce da radi Ivanjica kada bude 100 dnevno obolelih . Ivanjica ne da nema kadrove i bolnicu nego nema ni groblje. Sve je puno…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *