Obilne padavine prave probleme: Poplavljeno nekoliko domaćinstava u Lučanima (FOTO)

U toku prethodne noći i danas obilne padavine na području naše opštine prouzrokovale su izlivanje vodotokova prvog i drugog reda u Donjem Dupcu,Milatovićima, Viči, delovima Guče, Turice, Tijanja i Puhova.
Poplavljena su tri stambena objekta i nekoliko pomoćnih objekata u Turici.
U prekidu je saobraćaj na putu Guča-Lučani i Guča-Čačak.IL-poplava-Lucani- Obilne padavine prave probleme: Poplavljeno nekoliko domaćinstava u Lučanima (FOTO)

“U prekidu je i saobraćaj na putu Turica-Tijanje, gde imamo veliko oštećenje mosta koji je bio poplavljen i prošle godine i saobraćaj preko tog mosta već od sutra biće potpuno obustavljen”, kaže predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović.

On navodi da su sve ekipe JP” Dragačevo putevi” i JKP”Komunalac” na terenu i da je situacija za sada pod kontrolom.IL-poplava-Lucani-2 Obilne padavine prave probleme: Poplavljeno nekoliko domaćinstava u Lučanima (FOTO)

“U Đeraću, Krstacu i Dljinu voda se nalazi u koritu reke Bjelice, dežurne ekipe su na crpnoj stanici u Lučanima gde povremeno prepumpavaju vodu iz Lučanskog potoka. Tokom čitave noći ekipe će biti prisutne na terenu i pratićemo razvoj padavina u toku noću”, naveo je Dolović.

Izvor: Radio D Lučani 

IL-poplava-Lucani-3 Obilne padavine prave probleme: Poplavljeno nekoliko domaćinstava u Lučanima (FOTO) IL-poplava-Lucani-4 Obilne padavine prave probleme: Poplavljeno nekoliko domaćinstava u Lučanima (FOTO) IL-poplava-Lucani-5 Obilne padavine prave probleme: Poplavljeno nekoliko domaćinstava u Lučanima (FOTO) IL-poplava-Lucani-6 Obilne padavine prave probleme: Poplavljeno nekoliko domaćinstava u Lučanima (FOTO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *