Najavljena Nušićijada 2018 – Spremite se, Nušić pada s neba! (VIDEO)

IL-kzn-nusicijada-ivanjica2 Najavljena Nušićijada 2018 - Spremite se, Nušić pada s neba! (VIDEO)

Povodom devete obnovljene Nušićijade, festivala koji se odigrava u Ivanjici od 24. do 26. avgusta, održana je konferencija za štampu.  Prisutnim medijima obratili su se glumac Milan Milosavljević, kao i  organizatori festivala, predsednik organizacionog odbora i predsednik opštine Ivanjica Zoran Lazović, direktor Doma kulture Milan Krunić, kao i direktor Turističke organizacije opština Ivanjica Radomir Lišanin.

Milan Milosavljević, koji je u ulozi Branislava Nušića već deveti put, izjavio je da ove godine „Nušić pada sa neba“, tako da će posetiocima zasigurno biti zanimljivo da vide kako ovaj glumac sleće na stadion FK Javora, kako bi prisustvovao šaljivoj utakmici.

Predsednik opštine Zoran Lazović, pored dobrodošlice koju je poželeo svim ljubiteljima kulture, humora i satire, osvrnuo se na aktuelnu situaciju, istakavši kako postoji jedna jedina Nušićijada, koja se održava u Ivanjici, ali da će biti prilike nakon manifestacije da se, radi javnosti, iznese istina.

Bogat i raznolik program najavio je direktor ivanjičkog Doma kulture Milan Krunić, dok je direktor Turističke organizacije Radomir Lišanin istakao da očekuje rekordni broj posetilaca festivala ove godine.

Posebnoj emotivnoj noti ove konferencije doprinela je Vanja Avejić, devojka iz Kanade, koja je prešla 7000 kilometara kako bi prisustvovala sada već kultnom festivalu grada odakle joj koreni potiču. Ona je istakla kako je njena želja da deo svog srca da Ivanjici, mestu koje doživljava kao svoj dom.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *