Milan dobija šansu za bolji život zahvaljujući Dobrom Samarjaninu

Milan Rabrenović iz Priličkog Kiseljaka koji boluje od teškog oblika autizma putuje na lečenje u Beč. Šansu za bolji život dobio je zahvaljujući Viber grupi ,,Dobri Samarjanin” koja je pokrenula akciju prikupljanja pomoći kako bi sedamnaestogodišnjem  Milanu i njegovim roditeljima olakšali život.  Ovo je jedna u nizu uspešnih akcija realizovanih od strane  Viber grupe koju predvodi sveštenik Siniša Nikitović.

Milanovi roditelji stupili su u kontakt sa privatnom bolnicom u Beču koja je od ove bolesti mnoge izlečila, ali za lečenje je bilo potrebno prikupiti 10.000 evra.

Akcija je završena, prikupljeno je 1.258.340 dinara i Milan u Beč putuje  4. juna. Milanovi  roditelji se zahvaljuju svim dobrim ljudima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

-Veliku zahvalnost dugujemo svešteniku Siniši Nikitoviću, bez koga sve ovo ne bi bilo moguće, porodicama Raća Milutinovića, Bojana Kalajanovića, opštini Ivanjica, građanima, rođacima i svim ljudima dobrog srca. Presrećni smo i ovo za našeg Milana i porodicu znači novi život i početak. Zrak sunca obasjao je naš dom na veliki dan, Spasovdan i dao veliku nadu za izlečenje našeg sina uz Božiju pomoć-. rekli su Milanovi roditelji.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *