Zdravstvena ambulanta u Kušićima dobila novi krov

Nakon zamene krovova na objektima ATD službe i zubne ambulante u krugu Doma zdravlja Ivanjica , izvršena je i rekonstrukcija krova na ambulanti u Kušićima. Ukupna vrednost radova iznosi 1.839.720 dinara sa pdv-om a finansirani su  iz budžeta opštine Ivanjica .

Planirano je da radovi na ambulanti u Kušićima budu obavljeni istovremeno sa radovima u krugi Doma zdravlja, ali se zbog ponavljanja postupka javne nabavke sa radovima kasnilo.

Na objektu je zamenjen deo oštećene krovne konstrukcije, zatim je izvršeno kompletno daščanje, postavka nove hidroizolacije, lim kao krovni pokrivač, uz kompletnu zamenu oluka na objektu.

IL-ambulanta-kusici-novi-krov2 Zdravstvena ambulanta u Kušićima dobila novi krov

Najveći deo planiranog posla je obavljen jer su vremenski uslovi išli na ruku izvođačima radova a u narednih nekoliko dana očekuje se da posao bude kompletno dovršen. Radove na zameni krovne konstrukcije izvodi preduzeće ‘’Polet’’ iz Užica .

Zdravstvena ambulanta u Kušićima dočekaće predstojeću zimu sa rekonstruisanim krovom i na taj način rešiti dugogodišnji problem prokišnjava.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *