Ivanjički gimnazijalci blistali na takmičenju u Bugarskoj

Međunarodno matematičko takmičenje (Dimitrovdensko matematičesko sъstezanie 2017) održano je u subotu 21.10.2017. godine u Vidinu u Bugarskoj. Učenici prvog razreda prirodno – matematičkog smera Gimnazije u Ivanjici postigli su odlične rezultate.

Vojin Miletić je osvojio drugu a Veljko Bogdanović treću nagradu. Rezultat vredan pažnje ostvario je i Pavle Gavrilović.

Na takmičenju su učestvovali učenici iz Bugarske, Rumunije i Srbije. Uspeh ivanjičkih gimnazijalaca značajniji je ako se u obzir uzme činjenica da su odmeravali snage sa učenicima matematičkih gimnazija.

 • Čestitamo učiteljima i nastavnicima koji su u osnovnim školama radili sa učenicima, prof. mr Draganu Vidakoviću koji im je predavao u VII i VIII razredu matematičke gimnazije i predmetnom nastavniku profesorki Dragani Milosavljević.-kažu u kolektivu ivanjičke Gimnazije.

You may also like...

5 Responses

 1. Lucka reka kaže:

  Za ovog koji se potpisa sa Radaljevo2, ljudi se lepo zahvalise svima koji su radili do sada sa vrednim momcima, i deci samo reci hvale, a njemu sedi 1.

  Boze daj da ovakvih rezultata bude sto vise, iz svih skola i svih predmeta.

 2. Radaljevo 2 kaže:

  A valjalo bi znati da i Pavle Gavrilovic nije u 7,8 razredu bio kod pomenutih gimnazijskih profesora tako da je 1+1+1=1. A deci svaka cast,cestitke iskrene.

 3. Milovići kaže:

  Tako i piše, ako znaš da čitaš.

 4. ZoSa kaže:

  Bravo deco. Samo napred. Sve najbolje Vam želim. Zaslužili ste poštenim radom.

 5. Prilike kaže:

  Vojin Miletic je do VIII razreda bio ucenik OS „Sreten Lazarevic“ iz Prilika .Cisto da se zna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *