Promocija ivanjičkog festivala-Nušićevanje u Subotici

Povodom velikog jubileja, 10 godina Nušićevanja, ivanjički festival kulture i zabave uspešno je promovisan na Trgu slobode u Subotici.  Zainteresovani su na štandu Turističke organizacije Ivanjica imali priliku da se upoznaju sa programom koji su organizatori pripremili za sve posetioce ovogodišnje Nušićijade. Očekivano, najviše interesovanja izazvali su volonteri odeveni u kostime iz vremena našeg poznatog pisca Branislava Nušića, kome je posvećen festival u ovoj maloj srpskoj varoši.

IL-nusicijada-promo-sajam-2019-300x142 Promocija ivanjičkog festivala-Nušićevanje u Subotici

-Interesovanje Subotičana bilo je sjajno. Svi su čuli za Nušićijadu, mnogi su već imali priliku da posete festival u Ivanjici a reakcije su više nego pozitivne. Nastavićemo intezivnu promociju kroz gradove Vojvodine do kraja meseca, nakon čega slede  Zapadna i Centralna Srbija sa završnom konferencijom za medije koju svake godine organizujemo u Beogradu, par dana pred početak festivala.-rekao je Miloje Ostojić iz Turističke organizacije Ivanjica.

Od 23. do 25. avgusta Ivanjica će u svečanoj atmosferi dočekati veliki broj posetilaca a festival će , osim tradicionalnih vrednosti koje uspešno neguje čitavu deceniju, biti i u veselom rođendanskom duhu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *