Devićani gube strpljenje: ”Ovo nisu rupe, ovo su krateri” (VIDEO)

IL-devicani-gube-strpljenje-rupe-krateri Devićani gube strpljenje: ''Ovo nisu rupe, ovo su krateri'' (VIDEO)

Na rekonstrukciju puta Devići-Pridvorica meštani čekaju preko 10 godina. U pet mesnih zajednica živi oko 3500 stanovnika i svakodnevno koriste put kojim je sada gotovo nemoguće proći putničkim vozilom.

Miloje Munjić, koji u Devićima živi preko 50 godina, napominje da je zbog lošeg puta svaka veza otežana. Ne dolazi brza pošta, dobavljači za maloprodaju, a meštanin koji svakodnevno ide na dijalizu putuje Nivom.

Zbog toga su meštani odlučili da se organizuju i održe sastanak sa nadležnima kako bi iznašli najbolje rešenje.

Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, kaže da su problemi meštana razumljivi i da je svima u interesu da se ta deonica što pre sanira.

Ipak, kako bi novi put bio dugotrajniji, meštani se nadaju da će nadležne institucije pojačati kontrolu i obezbediti racionalnije korišćenje deonice.

You may also like...

3 Responses

  1. Ras kaže:

    Ja da im pravim put.pa oni svi imaju traktore a od priključaka samo čekrk
    Što bi neko uopšte živeo u devićima,ako ste bili znate o čemu pričam.nema poljoprivrede nema krava stoke a oni ipak gore sede i od nečega žive.
    Dolazili inspektori razni češljali ali ništa.
    Oni su napravili takav sistem da su nedodirljivi.Srbija šume i devićani burazerska ekonomija.Lova do krova, ma neću da pričam samo odeš i vidiš…sve jasno.
    Šumar u devićima ko car najbogatiji čovek u opštini…
    Jewem ti ovaku Drzavu

  2. Gorstak kaže:

    BITNO JE DA SE TIM PUTEM SVAKOGA DANA ODVEZE NEKOLIKO DESETINA KAMIONA SA PRIKOLICAMA I PREKO 50 METARA KUBNIH TRUPACA A NI DEO TOG BOGATSTVA NE IZDVOJI ZA PUT! BRUKA VELIKA!!!!!

    • Golija kaže:

      Jel’ da se izdvoji neki dinar od svakog kubika ili kamiona a da te pitam od čega se napraviše ostali putevi u drugim opštinama jel’ i oni izdvajaju od drva ili od čega već ???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *