KMF Ivanjica ostvarila novu pobedu u borbi za opstanak (VIDEO)

U sportskoj hali Crnjevo pred nekoliko stotina vatrenih navijača, ivanjički prvoligaš, KMF Ivanjica ostvario je važnu pobedu u borbi za opstanak protiv beogradskog Fona rezultatom 7 – 5.

IL-ivanjicafon-kmf-75 KMF Ivanjica ostvarila novu pobedu u borbi za opstanak (VIDEO)

Utakmica je neslavno započeta po domaćina. U prva dva minuta mreža ivanjičana zatresla se dva puta, strelci Pešić i Petrov. A, nedugo potom serijom golova u 4. 6. i čak sa dva gola u 9. minutu domaćini  dokazuju da su spremni za opstanak u ligi. Golgeteri ove serije bili su Ivanović, Nikolić, Maričić i Stojković. U drugoj polovini prvog poluvremena rezultat je ostao nepromenjen, pa je promena strana dočekana rezultatom 4 prema 2.

Drugo poluvreme je krenulo nešto mirnije, ali već u 26. minutu gol razlika je smanjena još jednim pogotkom Petrova. Nekoliko minuta kasnije gosti  izjednačavaju golom Aleksića, a samo par trenutaka kasnije u 33. minutu pogotkom Pešića beograđani prelaze u vođstvo. Nisu se domaćini dali zaplašiti i u istom minutu izjednačavaju pogotkom Maričića. Minut kasnije ivanjičani rezultat preokreću u svoju korist, Vukašinović se upisuje u strelce. Kraj utakmice se bliži i klupa gostiju se odlučuje za radikalnu taktiku ubacujući golmana igrača. Čuvar mreže ivanjičana Lišanin koristi prazan go protivnika i preko celog terena u predposlednjem minutu pogotkom povećava gol razliku.

Utakmica se završava rezultatom 7 prema 5 i ovom pobedom ivanjičani smanjuju rizik od baraža.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *