Uhapšeno pet osoba zbog posedovanja narkotika i oružja

U više odvojenih akcija tokom vikenda uhapšeno je pet osoba i zaplenjeno oko 300 grama amfetamina, 108 tableta ekstazija, pištolj, nož i palicu.

IL-narkotici Uhapšeno pet osoba zbog posedovanja narkotika i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapsili su N.M. (26), J.F. (25) i M.R. (24) svi iz Čačka.

Policija je u automobilu čačanskih registarskih oznaka, kojim je N.M upravljao, pronašla oko 100 grama opojne droge amfetamin, a u drugoj akciji, prilikom pregleda, kod M.R. još oko 200 grama ove opojne droge.

Takođe, u stanu koji koristi J.F. policija je pronašla 108 tableta ekstazija i vagicu za precizno merenje.

D.D. (32) i Z.S.(35) iz Čačka uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Njih dvojica se sumnjiče da nisu zaustavili vozilo na znak policije da stanu već su počeli da beže nakon čega su izazvali saobraćajnu nezgodu. Prilikom bekstva Z.S. je, kako se sumnja, odbacio pištolj sa pet metaka, dok su u automobilu pronađeni nož i palica.

Petorici osumnjičenih je, po nalogu višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužilaštvu.

You may also like...

1 Response

  1. Mir Božiji kaže:

    Hvala Bogu, da toga kod nas nema.Sve mirno, tiho, spokojno, čekamo Božić, obični Novu godinu, raspust, pa Srpsku Novu godinu i mulina 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *