Asfaltiran rekonstruisani Crnjevski most, uskoro otvaranje

IL-most-crnjevo-asfalt Asfaltiran rekonstruisani Crnjevski most, uskoro otvaranje

Obe kolovozne trake saniranog i rekonstruisanog crnjevskog mosta na reci Moravici, presvučene su asfaltom debljine 6 centimetara. Ovim činom praktično su privedeni kraju radovi koji su trajali gotovo pet meseci, uključujući i povremene kratke prekide zbog nepredviđenih okolnosti na samom gradilištu.

IL-most-crnjevo-asfalt2 Asfaltiran rekonstruisani Crnjevski most, uskoro otvaranje

Završeno je fundiranje i ojačavanje nosećih stubova mosta, uređeni su trotoari sa ivičnjacima, postavljene spoljašnje i unutrašnje bezbednosne ograde, a u narednih par dana biće podignuti lampioni za ovetljenje, horizontalna i vertikalna saobraćajna signalizacija.

IL-most-crnjevo-asfalt3 Asfaltiran rekonstruisani Crnjevski most, uskoro otvaranje

Kako redakcija portala Info LIGA nezvanično saznaje, samo otvaranje mosta moglo bi da usledi krajem ove ili početkom naredne nedelje.

You may also like...

8 Responses

  1. Dejan kaže:

    Pa sta se ceka da se otvori most? Delegacija zbog koje ljudi sad ispastaju sram da vas bude!

    • milisav kaže:

      Sta li tebe muci…Lupas kao otvoren prozor, za sve vam je kriva neka delegacija, vlast, predsednik, komsija…Jes bas iz inata nece da ga otvore. Pa jbt verovatno postoji neki logicniji odgovor sto jos nije otvoren mst, od cekanja delegacije.
      Ja da sam neka vlast, nikada vam nista napravio ne bih, jer nikada niste zadovoljni, stalno vas nesto zulja… E moj S… kme ti mostove gadis…

  2. stane kaže:

    JOS RASVETA DA LEGNE I BICE ODLICAN !!!

  3. Ivanjica kaže:

    Konačno da se i ovaj most sredi!Dobro odradjen posao,hvala Bogu da je popravljen jer je bio u mnogo lošem stanju.Hvala opštini na tome

  4. Ceca kaže:

    Zaista za pohvalu, samo zli jezici mogu da kritikuju sto je neko uspeo posle tri decenije da sredi ovaj most. I bas lepo izgleda. Bravo.

  5. Jovanka kaže:

    Pozdrav i postovanje radnicima , a sada je na nama da brinemo o mostu da nam ostane ovako lep , znaci ograda nas stiti ne sluzi kao kanta za otpadke ni za odmaranje nogu .Cuvajmo ga zajedno i dugo ce nas sluziti i krasiti ovaj deo grada .

  6. Vladimir kaže:

    Dolazi li vučić na otvaranje xD

  7. crnjevo kaže:

    Alal vera!Lepo izgleda

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *