Neophodno hitno uredjenje dečijeg parka

Redakciji Info LIGE u par navrata građani su ukazali na problem neuređenog  gradskog parka u Ivanjici. Pritužbe su, pre svega, uputili roditelji koji strahuju da inventar parka više uopšte ne ispunjava uslove bezbednosti.

IL-brodic-ben-akiba-park Neophodno hitno uredjenje dečijeg parka

O tome svedoče i fotografije prispele na mejl naše redakcije, gde se vidi koliko je dečiji brodić za igru pohaban, fale daske a kablovi od struje  su na dohvat ruke mališanima.  Zabrninuti roditelji naglašavaju da su i na većini drugih sprava daske trule i vire oštre šipke, pa deca mogu ozbiljno da se povrede tokom igre.

IL-brodic-ben-akiba-park3 Neophodno hitno uredjenje dečijeg parka

U Javnom komunalnom preduzeću ‘’Ivanjica’’  kažu da su njhovi radnici  već bili na terenu i popisali sve nedostatke tako da će se u najskorijem periodu krenuti u uređivanje gradskog parka,čim dobiju nalog opštinske direkcije

  • IL-vladimir-bojanovic-direktor-jkp-ivanjica-300x166 Neophodno hitno uredjenje dečijeg parkaSvake godine pred Nušićijadu JKP ‘’Ivanjica’’ zajedno sa opštinom sređuje gradski park, tako će biti i ove godine. Pored toga, imamo još neke ideje za rekonstrukciju parka, ali trenutno nemamo dovoljno radne snage da bismo to sproveli u delo. Odmah nakon festival ozbiljno ćemo se baviti time.“ kaže Vladimir Bojanović, direktor JKP Ivanjica.

You may also like...

6 Responses

  1. Milica 1980 kaže:

    Ovaj brodic na slici je lomivrat za decu. Ima li on sertifikat o bezbednosti?

  2. misko kaže:

    Ivanjicani borave u parku i pre Nusicijade tako da park treba u buduce sredjivati cim se priblizi kraj zime

  3. milisa kaže:

    Valdja treba pre festivala,a ne posle.

  4. Danica kaže:

    Deca posle Nusicijade idu u skolu i manje vremena ce provoditi u parku. Ne zivi se u Ivanjici samo za Nusicijadu pa da se park sredjuje zbog nje

  5. Ana kaže:

    Svaka cast za vest. Park odavno ne ispunjava bezbednosne propise. O deci se mora misliti

  6. Stane kaže:

    A ove grafite su verovatno išarala mala deca?I polomila daske,stepenice?Uz dužno poštovanje,naslov je trebao da glasi “Neophodno hitno pronalaženje počinilaca koji su uništili dečiji park”.Zna se ko je nadležan za to i ništa se ne preduzima.Jedino mi gradjani da obučemo uniforme i dežuramo u parku?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *