Selaković otvorio put koji spaja opštine Ivanjica i Nova Varoš (VIDEO)

You may also like...

5 Responses

 1. Borko Javorko kaže:

  Da su i ovi prethodni napravili po neki kilometar, gde bi nam bio kraj

 2. Srecko kaže:

  E vala vama nikada nista ne valja. ta tri kilometra nama koji zivimo ovde znaci zivot. I kada nam dodje neko obradujemo se. A ne kao vi sto vam je sve crno i naopako.Hvala svima koji su nam omogucili da i mi gayimo asfalt, kao ovi besni sto im tri kilometra ne znaci nista.

  • Spajdermen kaže:

   Nisam ja rekao da taj put nema lokalni značaj ali za to je ipak smešno praviti ovakva okupljanja i svečana otvaranja koja uglavnom služe promociji onih koji presecaju vrpce. Nigde nisam napisao da je pogrešno što su ljudi dobili asfalt nego pompa koja se stvorila oko toga.
   Nikako da naš narod shvati da se to radi od budžetskih, tj. njihovih para, da niko ništa nije omogućio već da su oni izabrani predstavnici kojima je posao da upravljaju finansijama na odgovoran način.

 3. Ivanjica kaže:

  Znaci na more preko Javora ubuduce…Bravo predsednice,samo tako nastavite!

  • Spajdermen kaže:

   Čitajući vaš komentar pomislio bi čovek da političari iz svojih džepova finansiraju radove na putevima. Ako smo došli do toga da za 3 km seoskog puta ide svečano presecanje vrpce onda nije ni čudo što nam se koridori grade godinama a rokovi za završetak radova se stalno pomeraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *