Škola u Bratljevu u novom ruhu – uloženo 1,5 miliona dinara (VIDEO)

U Osnovnu školu ‘’Milan Vučićević Zverac’’ u Bratljevu uloženo je 1,5 miliona dinara kako bi se renovirao kompletan prostor, obezbedilo grejanje i bolji uslovi za rad učenika i profesora. Sredstva je obezbedila lokalna samouprava a u narednom periodu planirano je da uz podršku resornog ministarstva zaživi i škola u prirodi jer postoje svi potrebni uslovi da se ova aktivnost realizuje.

IL-lamontana-logo-TEXT Škola u Bratljevu u novom ruhu - uloženo 1,5 miliona dinara (VIDEO)

Posebnu motivaciju za nova ulaganja daju uspesi 14 učenika koji  iz udaljenih zaseoka svakodnevno kilometrima putuju do škole a njihov direktor, Vidosav Kolarević, pored svih obaveza nađe vreme da ih doveze i nakon završenih časova odveze kući.

Škola je dobila parno grejanje, učionice su pregrađene, okrečene, plafoni spušteni, kupljene su nove klupe i stolice. Ugradjena je PVC stolarija a kako bi deci bilo toplije, vratima je zatvoren i školski hodnik.

4 thoughts on “Škola u Bratljevu u novom ruhu – uloženo 1,5 miliona dinara (VIDEO)”

  1. A u ambulanti ni tehnicar… 14 djaka, milion ipo,a koliko naroda na ovom podrucju,ambulanta ne funkcionalna! Nadam se da cete mi objaviti komentar,koji nije uvredljive prirode,vec zalosnog stanja naseg grada…

      1. Daleko da je ovo negativno,ali je zalosno da narod koji zivi u ovim krajevima trpi losu zdravstvenu zastitu! Tesko zaposliti sestru ili tehnicara,da radi i time se omoguci narodu ove mesne zajednice sigurnost kroz taj vid medicine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *