Kostjukov se sjajnim nastupom oprostio od ivanjičke publike (VIDEO)

Baletski umetnik, Konstantin Kostjukov, sjajnim nastupom se oprostio sinoć od ivanjičke publike.

bannerPREMIER-g Kostjukov se sjajnim nastupom oprostio od ivanjičke publike (VIDEO)

Pored njega u programu  su učestvovali i prvaci baleta Narodnog pozorišta: Mila Dragićević, Bojana Žegarac, Olga Olčin, Milan Rus i Igor Pastor.

U okviru oproštajnog Gala koncerta publika je mogla da vidi vidi delove najpopularnijih ostvarenja iz oblasti klasičnog baleta ( Labudovo jezero i Uspavana lepotica  Petra Iliča Čajkovskog, Don Kihot  Ludviga Minkosa…),-neoklasičnog baleta (Grk Zorba Miksa Teodorakisa, Doktor DŽekil i mister Hajd Edvarda Elgara, Dragoljub Đuričić Kraljica Margo na muziku  Gorana Bregovića) i modernog baleta (Ko to tamo peva  Vojislav Voki Kostić) …

IL-konstantin-kostjukov-ivanjica-balet Kostjukov se sjajnim nastupom oprostio od ivanjičke publike (VIDEO)

Konstantin Kostjukov rođen je 26. aprila 1967. godine u Kijevu u Ukrajini. U Baletu Narodnog pozorišta u Beogradu 1991. godine dobija angažman kao prvak, gde i sada radi kao v.d. direktora Baleta. Don Kihot, Kraljica Margo, Šeherezada i Labudovo jezero su neki od baleta u kojima je Konstantin igrao. Osim uloga u Narodnom pozorištu u Beogradu, igrao je i u baletima teatra Ševčenko u Kijevu i nastupao sa kamernom operom Madlenijanuma.

Poslušajte šta je velikan baletske scene rekao za portal InfoLIGA.

One thought on “Kostjukov se sjajnim nastupom oprostio od ivanjičke publike (VIDEO)”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *