Dogovor u Ministarstvu – Mora se naći zakonski okvir za pomoć poljoprivrednicima

You may also like...

5 Responses

 1. Miki kaže:

  Daj te zemljiste Arapinu njih radovic nemoze da prevari

 2. milica kaže:

  Nije tačno da se samo u Ivanjici naplaćivalo 400 dinara. Isti slučaj je bio i u Požegi. Svi mi koji smo se prijavili uplatili smo po 400 dinara. Razlog uplate je kako rekoše taj što Opština nije zainteresovana da se pomogne poljoprivrednicima i nisu hteli da odrade tu papirologiju.

 3. Ana1983 kaže:

  Godinama se obmanjuje javnost i naplacuju sitni iznosi od naroda a da niko ne reaguje. Skupljaju se spiskovi ucemsnika u ratovima koji nisu dobili dnevnice, pa evo ovo za djubrivo,i sve se placa a koristi nema

 4. Tele kaže:

  Gde je državni tužilac, da podnese krivičnu prijavu protiv Radovića i advokata? Koji administrativni troškovi od 400 rsd? Ovo je čista prevara! Kako u Arilju ne plaćaju 400rsd?

 5. Milka kaže:

  zato nam i jeste ovako. Koji advokat, čemu. Svi smo registrovani u Ministarstvu, svi posedujemo u registracionim papirima podatke o površinama zemljišta i koja kultura je na tom zemljištu. Do sada se pokazalo da svaki predsednik udruženja malinara radi samo iz lične koristi, kao uostalom i svi ostali, političari, zato vam normalan čovek više ne veruje.
  Ostaće zemlj pusta, zato što nemoćni pristaju da se prema njima ponašaju kao sa robovima, a sposobni i pametni odoše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *