Uspešan start sezone i učešće u Kupu Radivoja Koraća

Košarkaši Ivanjice otvorili su sezonu pobedom nad ekipom GM-032 iz Gornjeg Milanovca (89-59). Po rečima trenera, Zorana Glintića, njegovi izabranici opravdali su očekivanja u prvom susretu jer su ambicije Ivanjičana plasman u viši rang takmičenja.

  • Imamo najviše ambicije u ovoj sezoni gde ćemo dati maksimum da zabeležimo istorijski uspeh i plasiramo se u Prvu Srpsku ligu. Ekipa je pojačana povratkom nekadašnjih igrača i angažovanjem  iskusnog košarkaša Željka Bojovića koji će sigurno doprineti realizaciji naših ciljeva. Računamo i na juniorski pogon. Oni su ove godine priključeni seniorima i već u prvoj utakmici pokazali su spremnost da odgovore izazovima ovog takmičarskog ranga. Direktni konkurenti za plasman u viši rang su nam ekipe ’’Čačak 94 ’’ i ’’Play off’’ iz Užica.-rekao je Glintić.

IL-OKK-Ivanjica-GM032 Uspešan start sezone i učešće u Kupu Radivoja Koraća

Po prvi put košarkaši Ivanjice  učestvovaće  u KUP-u Radivoja Koraća a vatreno krštenje imaće na domaćem terenu, u hali Crnjevo, sa drugoligašem, ekipom ’’Slobode’’ iz Užica. Utakmica je u sredu 1. novembra u 18 časova.

  • Igramo sa ekipom koja je dva ranga iznad nas, svesni smo njihovih kvaliteta ali pokušaćemo da napravimo iznenadjenje i zabeležimo pobedu. Prevashodno želimo da se oprobamo u ovom takmičenju, sa iskusnijim i kvalitetnijim ekipama, pa nam je neophodna podrška navijača koje pozivamo u sredu da dođu u što većem broju i budu uz nas.-zaključio je Glintić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *