Pobeda Zvezde u Ivanjici posle dva gola sa bele tačke

U pretposlednjem kolu Superlige fudbaleri  Crvene zvezde zabeležili su pobedu 3-0 (1-0) na gostovanju Javor-Matisu, posle dva gola sa bele tačke.

Beograđani su došli do vođstva iz penala Gelora Kange u 38 minutu, kada je i isključen štoper ivanjičana Cornelius Derek.

IL-javor-crvena-zvezda-penal Pobeda Zvezde u Ivanjici posle dva gola sa bele tačke

U nastavku 0-2, posle slobodnog udarca Ristića u gol loptu glavom skreće Donald 13 minuta pre kraja utakmice. Konačan rezultat postavio je Ričmond Boaći iz penala u 88 minutu.

Moramo napomenuti da je utakmica bila ”puna naboja” pa je sudija Danilo Grujić iz Niša morao da podeli čak deset kartona.

IL-javor-matis-crvena-zvezda-03 Pobeda Zvezde u Ivanjici posle dva gola sa bele tačke

Srdjan Vasiljević

  • IL-srdjan-vasiljevic-trener-jm Pobeda Zvezde u Ivanjici posle dva gola sa bele tačkeČestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Kada je reč o ekipi Javora zadovoljan sam igrom u određenim momentima i čestitam momcima na ispunjenju  nekih zadataka i segmenata za koje smo se pripremali na treninzima u toku nedelje. Zvezdi želim sve najbolje kao i mojim momcima u budućem periodu.

Boško Đurovski

  • IL-trener_Boško-Đurovski Pobeda Zvezde u Ivanjici posle dva gola sa bele tačkePrvih pola sata ekipa Javor Matisa nam je zadavala dosta problema. Promenili su sistem igre, poznajući  trenera, inače mog prijatelja, hteo je da nas iznenadi i mogu da kažem da je u tome uspeo. Posle isključenja i penala normalno da smo dominirali i na karju zasluženo pobedili, ali sve čestitke i jednoj i drugoj ekipi. Iako su moji igrači čuli da je Partizan pobedio, smogli su snage da budu skoncentrisani i da ne prime gol. Do kraja imamo još jednu utakmicu protiv Radničkog iz Niša u Beogradu, cilj nam je da pobedimo i da se što bolje pripremimo za finale Kupa protiv Partizana

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *