Košarkaši briljirali u Požegi

Na vrućem terenu u Požegi Ivanjičani velikom koš razlikom savladali ekipu Požege. Izabranici Nikole Ivanovića motivisano su ušli u meč. Od starta su namenuli svoj stil igre, kroz četvrtine povećavali koš razliku, da bi na kraju zabeležili pobedu rezultatom 73-105.

Ivanjica još uvek drži liderstvo na tabeli 2. lige Zapad 1 grupa B, dok im za vratom diše Morava iz Zablaća koju su ove jeseni pobedili u hali ”Crnjevo” sa 19 poena razlike.

Do kraja prvensta, pre baraža za ulazak u viši rang, imaju još tri kola i svaki poen je dragocen jer po svemu sudeći koš razlika će biti presudna za vrh tabele. Ivanjičani već u subotu dočekuju Užički Play Off, a narednog vikenda je derbi u Zablaću.

  • IL-Nikola-Ivanovic-okk-ivanjica Košarkaši briljirali u PožegiNikola Ivanović, trener Ivanjice  je optimističan – Ekipa iz utakmice u utakmicu igra sve bolje što pokazuju i rezultati, tako da ćemo derbi u Zablaću dočekati u najboljem izdanju. Nadam se pobedama u sve tri utakmice do kraja ovog dela pre baraža, a posle nas očekuje velika borba za ulazak u 1. Srpsku ligu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *