Mladost nije mogla protiv iskustva

Košarkaši Ivanjice savladali su ekipu Mladosti iz Čačka rezultatom 100-81. Od starta ove veoma dinamične utakmice domaći igrači imali su terensku inicijativu i rezultat na svojoj strani mada su gosti iz Čačka pokazali zavidan kvalitet.

IL-ivanjica-mladost Mladost nije mogla protiv iskustva

Do poslednjeg  zvižduka sudije obe ekipe su igrale borbeno i požrtvovano ali su iskusniji Ivanjičani upisali još jednu pobedu, veoma važnu na putu ostvarenja cilja, plasmana u viši rang takmičenja.

IL-ivanjica-mladost-2 Mladost nije mogla protiv iskustva

  • IL-ivanjica-okk-branislav-bojovic Mladost nije mogla protiv iskustvaZnali smo da nam u goste dolazi mlada, poletna ekipa željna nadigravanja.  Nije bilo lako kontrolisati njihove brze kontre ali smo ispoštovali dogovr sa treninga i uspeli da držimo ritam koji nam odgovara . Pokazali smo prepoznatljivu igru, odlučnu i agresivnu u napadu i odbrani,  što nas je dovelo do veoma važne pobede.– kaže Branislav Bojović iz OKK ’’Ivanjica’’.

Jedan od najboljih pojedinaca u dresu gostujuće ekipe bio je Marko Radulović.

  • IL-Mladost-marko-radulovic Mladost nije mogla protiv iskustvaDošli smo na vruć teren pred ivanjičku publiku koja poznaje košarku i gde je poseban motiv igrati. Kao mlada ekipa nismo uspeli da odgovorimo na iskustvo domaćina. U prvom poluvremenu bili smo bez prepoznatljivog ritma, dok je domaćin šutevima za tri poena napravio osetnu razliku. Zadovoljan sam sto smo tokom cele utakmice uspevali da razliku održimo na 10 poena, jer to nisu uspevale ni mnogo jače ekipe od nas. Polovinom treće četvrtine vratili smo se  rezultatski u utakmicu ,medjutim iskustvo i kvalitet Ivanjičana, uz naše omašene otvorene šuteve rezultiralo je  pobedom domaćina. Lepo je doći i igrati u gradu u kome sam napravio prve košarkaške korake. OKK Ivanjici želim uspeh i plasman u viši rang, a nama ostaje da radom i zalaganjem ostvarimo još neku pobedu u seniorskoj konkurenciji.-rekao je Marko Radulović  igrač čačanske Mladosti.

IL-ivanjica-mladost-100-81-k Mladost nije mogla protiv iskustva

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *