Peta pobeda u nizu, prva pod reflektorima

Javor Matis je zabeležio petu pobedu u nizu i time potvrdio da se ekipa nalazi u odličnoj formi. Danas je sve bilo na strani domaćina, nizali su šanse od početka utakmice, na kraju uspeli, sa dva gola u mreži Bačke, da razbiju maler – bez pobede u Ivanjici pod svetlima reflektora.

Javor Matis – Bačka 2-0 (0-0)

Promrzla  ivanjička publika morala je da čeka na golove koji su došli u drugom poluvremenu. U 56.minutu, Cvetković je proigrao Silvu koji beži čuvarima Bačke i matira Čupića pogodivši desni  ugao gostujuće ekipe. Na asistenciju Tomanovića, u 80.minutu, Bjedov sa pet metara probacuje loptu pored Čupića u nebranjeni deo gola. Na kraju, dva gola u mreži Bačke, realan su ishod današnje utakmice, tačnije odnosa snaga na terenu.

Zoran Govedarica OFK Bačka

  • Igrali smo protiv ekipe koja nije napravila ni jedan faul, sto je veoma pohvalno za njih, ali dovoljno govori o tome kako moji igrači nisu odigrali dobro. Totalno sam nezadovoljan, u prve dve utakmice bili smo blizu osvajanja bodova. Danas su igrači pokazali sasvim drugo lice. Nisu u kontinuitetu ušli u meč, što se tiče agresivnosti i discipline, i to nam se osvetilo. Mnogi  igrači treba da se zapitaju da li zaslužuju da se nalaze u klubu kao što je Bačka.  Zbog takvog odnosa prema igri Bačka i jeste u ovakvoj situaciji.

Miloš Veselinović FK Javor Matis

  • Vrlo važna pobeda za nas. Težak teren i jako hladno veme su nama i Bačkoj  danas bili protivnici. Stiže nas polako i zamor jer su tereni sve teži. Povreda Gafurova nas je malo izbacila iz ritma kada je reč o prvom poluvremenu gde smo inače stvorili par dobrih šansi, ali nismo uspeli da postignemo gol.  U nastavku se nismo dali zbuniti, uspeli smo da postignemo pogodak, to je otvorilo utakmicu, ekipa Bačke je izašla napred, mi smo sačekali priliku, iskoristili je i postigli drugi gol.

You may also like...

4 Responses

  1. čik pogodi... kaže:

    Није Бједов него Бјелов. И није Говедарица него Говедаревић. 🙂
    П.С. интерна шала….

  2. keri kaže:

    zašto ćutite kritičari ?

  3. jarac kaže:

    oj javore javore igras fudbal najbolje

  4. ivanjica kaže:

    HVALA SVIMA NA CESTITKAMA ONIMA KOJI NAS GLEDAJU I NAVIJAJU ALI I ONIMA KOJI NAS NE VOLE IZ SAMO NJIMA ZNANIH RAZLOGA.
    LJULJAJ JAVORE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *