Javor prebrodio Surduličane

U nastavku šampionata Javor je na domaćem terenu savladao ekipu Radnika iz Surdulice i potvrdio da je u dobroj formi. Ivanjičani su poveli u 10. minutu kada je Gafurov zatresao mrežu Čančarevića. U brzoj kontri domaćina Silva je proigrao hitrog Uzbekistanca a ovaj se lepo oslobio odbrane gostiju i poslao loptu pored leve stative u nebranjen deo mreže Radnika.

Velika tri boda za ekipu Miloša Veselinovića posebno važna jer je ovo treća pobeda u nizu koja ih je bodovno uzdigla na tabeli.

IL-milovanovic-surdulica Javor prebrodio SurduličaneNeško MilovanovićJedna naša greška koštala nas je gola. Mi već drugu utakmicu na isti način primimo gol, i protiv Partizana iz našeg kornera maltene  dodjemo do primljenog gola. Ne mogu da zamerim mojim igračima kada je reč o drugom poluvremenu, ali ako udjem u širu analizu ostaćemo dugo, ipak je to tema za svlačionicu i sigurnoćemo pričati narednih dana.

IL-veselinovic-javor Javor prebrodio SurduličaneMioš VeselinovićPribojavali smo se ove utakmice svesni da je jako teško pobediti dve uzastopne  na domaćem terenu. Sada možemo mirnije da nastavimo sa radom i popravimo u samoj igri ono što je moguće. Moram priznati da su u drugom poluvremenu igrači Radnika na neki način diktirali tempo i imali svoje šanse, ali sa druge strane mi smo propustili nekoliko. Mogli smo da rešimo utakmicu u prvom delu, ali smo uveli sebe u neizvestan kraj, ipak je najvažnije da smo odbranili bodove.

You may also like...

4 Responses

  1. Major kaže:

    Joj što ih je selektiro Sportski direktor. Da nema Cvela šta bi radili?

  2. Radovan kaže:

    Ljuljaj Javore, srce izgore!

  3. ja kaže:

    sta je bre sa vama ….zasto niko ne cestita.
    ahahahahaha
    ljuljaj bre javore

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *